Stainless Steel Pin Roll DIN1444 OEM Eksportir

Katrangan singkat:

Bahan: Stainless Steel
Kelas: 304
Standar: DIN1444


Detail Produk

More Description

Tag produk

Jinis fastener sing ngidini rotasi bagean sing disambungake babagan sumbu pin.
Pin clevis kasusun saka sirah, shank lan bolongan.Bolongan liwat shank ing mburi ngelawan saka pin saka sirah.Pin cotter liwat bolongan tetep pin clevis ing panggonan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kita wis bangga saka gratification konsumen sing luwih dhuwur lan acceptance sudhut amarga nguber terus-terusan kualitas dhuwur loro ing produk utawa layanan lan layanan kanggo Grosir OEM / ODM Stainless Steel Manganese pins, Kita bakal nggawe tambah usaha kanggo Aid para panuku domestik lan internasional , lan ngasilake keuntungan bebarengan lan kemitraan win-win antarane kita.kita eagerly nunggu kerjasama tulus Panjenengan.

    Grosir OEM / ODM China Hardware, Fasteners, adhedhasar produk karo kualitas dhuwur, rega competitive, lan layanan lengkap kita, kita wis nambah kekuatan profesional lan pengalaman, lan kita wis mbangun munggah reputasi apik banget ing lapangan.Bebarengan karo pembangunan terus, kita tundhuk dhéwé ora mung kanggo bisnis domestik Cina nanging uga

    pasar internasional.Muga-muga sampeyan dipindhah dening produk kualitas dhuwur lan layanan sing semangat.Ayo dadi mbukak bab anyar saka kauntungan bebarengan lan menang pindho.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita