Stainless Steel Countersunk Machine Screw DIN965 Eksportir

Katrangan singkat:

Bahan: Stainless Steel
Kelas: 304
Standar: DIN965


Detail Produk

Tag produk

Sekrup Countersunk Stainless Steel digunakake ing aplikasi metalik lan kayu.Bolts iki bisa sunken menyang lumahing materi nalika instalasi.Lumahing bolts bisa passivated utawa kosong ing nggawe.Bolts countersunk stainless-steel lan kacang bisa teka ing macem-macem ukuran kiro-kiro saka M2 kanggo M100.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita