Stainless Steel Countersunk Expansion Bolt DIN Eksportir

Katrangan singkat:

Bahan: Stainless Steel
Kelas: 304
Standar: DIN


Detail Produk

Tag produk

Expansion digawe dening tightening bolt Utas kang ndudohke conthong tapered ngembangaken lengen klambi marang tembok bolongan.Jangkar jinis ekspansi digunakake kanggo nyepetake piranti menyang macem-macem bahan dasar.
Digunakake akeh ing pager, lawang lan jendhela sing anti maling, kanopi, fiksasi rak AC, dekorasi omah, teknik, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita