Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Babagan kita

Handan Qida Fastener Manufacturing Co., Ltd. minangka perusahaan modern sing spesialisasine ing produksi lan dodolan baja tahan karat lan pengikat kanthi kekuatan dhuwur.Kanggo nggawe diversifikasi produk pengikat stainless steel lan kauntungan saka kualitas lan rega produk, perusahaan duwe sawetara cabang produksi, lan kerja sama karo sawetara unit produksi stainless steel adhine kanggo ngasilake lan adol kabeh jinis pengikat stainless steel. produk.